Financiële Dienstverlening

Geld lenen is vandaag de dag de gewoonste zaak van de wereld. Iedereen doet het, particulieren, maar ook grote ondernemingen. Iedereen staat wel eens voor een grote uitgave die niet op de planning stond; de koelkast die het opeens begeeft, de vakantie die net iets duurder is geworden of u heeft eindelijk de auto van uw dromen gezien.

Bij A2 Assurantiën kunt u leningen afsluiten tegen een zeer lage rente. Uiteraard zijn er ook andere factoren die een lening geschikt maken. Zo biedt A2 Asdsurantiën zeer diverse producten. Het is namelijk belangrijk dat een lening past bij uw bestedingsdoel en mogelijkheden. Wij kijken welke lening het beste bij uw situatie past.

A2 Assurantiën biedt diverse voordelige leenvormen tegen een lage rente. Ieder product is geschikt voor een ander leendoel, waardoor u altijd een geschikte lening kunt vinden. Zo kunt u een krediet voor de verbouwing van uw huis aanvragen of kunt u bij ons terecht voor een Doorlopend of Flexibel Krediet. Daarnaast kunt u bij ons ook een Persoonlijke Lening of een Hypotheek afsluiten.

U vindt ons kantoor op de Bovenkamp 7 te Abcoude (route).
U bent van harte welkom.
Voor meer informatie (0294)281 410, fax (0294)286 818 of e-mailen: info@a2assurantien.nl